Як вирощувати траву для котів

0
Як вирощувати траву для котів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.
Власники муркотиків купують “котячу травичку” для виведення шерсті зі шлунка, для вітамінів або в надії, що кіт припинить обгризати кімнатні рослини. Але навіщо купувати, якщо можна виростити вдома і порадувати пухнастого улюбленця?

Подробиці

Можна пророщувати овес, ячмінь, пшеницю. Найпростіше вирощувати травичку у звичайній пластиковій одноразовій тарілці. Для цього потрібно гарячим шилом або цвяхом зробимо отвори для того, щоб стікала зайва вода.

Суміш зерна промити та замочити на 2-3 години. Потім викласти зерна на тарілку, накрити бинтом і поставити в тепле місце на 2-3 доби. Зазвичай вже через 2 дні з’являються корінці.

На тарілку з отворами викласти марлю (вирізуємо по колу) і зверху акуратно засипати  пророслим зерном з корінцями. Рясно зверху полити, дати зайвій воді стекти і прибрати тарілку в целофановий пакет.

У такому парнику вже на 3 день з’являться сходи. На 6-7 день домашні клумби з відрослою травичкою можна пропонувати вашій кішці.

Таким способом траву вирощують не лише для котів, але й для морських свинок, хом’яків, черепах.

попередня статтяКартопля фарширована: дуже простий рецепт
наступна статтяНавіщо господині мажуть міжплиткові шви зубною пастою: у чому хитрість
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я