Навіщо господині мажуть міжплиткові шви зубною пастою: у чому хитрість

0
Навіщо господині мажуть міжплиткові шви зубною пастою: у чому хитрість
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дослідження свідчать, що міжплиткові шви у ванній кімнаті – осередок різних патогенів.

Тому рекомендують хоча б раз на 2-3 місяці чистити плитку на стиках. Це стосується не тільки ванної кімнати, але й інших приміщень, де кладуть плитку (вітальня, передпокій, кухня, туалет).

Найчастіше пліснява у ванній починає поширюватися з міжплиткових швах у кутку, де накопичується найбільша кількість вологи.

Професійні клінери радять використовувати для очищення антибактеріальні засоби у формі спреїв. Але їх мінус полягає у різкому хімічному запаху, який дуже повільно вивітрюється.

Є простіший спосіб, який бонусом подарує приємний аромат. Для цього буде потрібна стара зубна щітка і будь-яка зубна паста. Її втирають у міжплиткові шви, залишають на 3-5 хв., а потім змивають вологою ганчіркою.

Паста поверне швам початкову білизну, прибере плісняву та різні бактерії і наповнить ванну кімнату приємним ароматом.

попередня статтяЯк вирощувати траву для котів
наступна статтяЧервона, жовта, зелена – яка сочевиця корисніша і як її готувати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я