Ефективні поради, як утримувати тепло в квартирі

0
Ефективні поради, як утримувати тепло в квартирі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Підготуйтеся до зими завчасно, бо холод вже на порозі. Не відкладайте на потім те, що можна зараз зробити, щоб тепло з квартири затримувалося.

Подробиці

Навіть при позитивному сценарію, що електромережі будуть працювати і нам не доведеться грітися дивними способами, про які в соцмережах кишить інформація, варто дотриматися базових порад.

По-перше, згадайте про килими для підлоги. Якщо вам естетично не подобаються і ви вважаєте, що це лише пилозбирачі, то в холодну пору року краще змінити думку. Килим забезпечить тепло вашим ногам, а також зберігатиме температуру в приміщенні.

По-друге, не забудьте перевірите готовність вікон, адже вони крадуть до 30% тепла. Заклейте, ущільніть, щоб не було протягів. Крім того, тепло зберігають штори, проте в денний час давайте променям сонця проходити через скло у кімнату.

По-третє, організуйте тепловідбивні екрани, які варто поставити позаду батарей. Це може бути фольга чи навіть пофарбована срібняком фанера.

попередня статтяЧим заправити салат замість класичної олії чи майонезу
наступна статтяОсінній рулет із гарбузово-яблучною начинкою
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я