Для чого використовують фольгу у крупах та борошні

0
Крупи для зберігання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Велика прикрість для господинь, якщо в борошні та в крупах заводяться комахи. Через них всі запаси можуть бути викинуті. Доводиться шукати способи зберігання, які убезпечать запаси від появи шкідників.

Що треба робити

Найперше — потрібно зберігати крупи та борошно у металевих або скляних банках. Якщо такі у вас закінчились, можна скористатись народною порадою. Треба із фольги накрутити кульок та розкласти їх у пакети з борошном та крупами.

Ще один спосіб полягає у застосуванні лаврового листя. Воно має специфічний аромат, якого шкідники бояться. Лаврове листя можна покласти навіть просто у ящик для зберігання. Аналогічну дію виконає і гострий сушений перець. Але перед всіма цими заходами варто обробити полиці марганцівкою.

Цими способами користувались ще наші бабусі, тому вони перевірені часом та досвідом. Якщо ви знаєте ще якісь хитрощі такого характеру, діліться ними у коментарях.

 

попередня статтяШвидкий десерт — горіхові кульки з ізюмом
наступна статтяЯскравий за кольором та гарний за смаком суп-пюре з моркви
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я