Як підготуватися до зими без світла

0
Як підготуватися до зими без світла
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ситуація в країні така, що не знаєш, чого чекати завтра. Офіційні прогнози не тішать, зокрема щодо відсутності електроенергії. Саме час подумати про запаси, які допоможуть пережити зиму без стресу.

Подробиці

Зараз звернемо увагу на харчові запаси. Якщо не буде світла, то для багатьох власників електроплит це стане проблемою. Підготуйте максимальну кількість готових страв. Якщо маєте автоклав, то варто до нього звернутися і зробити заготівлю каш.

10 кг сухої гречки не дуже врятують, коли не буде можливості її зварити. Натомість 10 банок готової їжі порадують сім’ю.

Доки ще є домашні овочі, замість того, щоб спускати їх у підвал, радимо замаринувати / законсервувати. Щоб не гризти сирий буряк, а відразу відкрити салат і їсти його, наприклад.

Зверніть увагу, на продукти з великим терміном зберігання, які потрібно запарювати лише. Так, якщо ви проти вермішелі “Мівіна”, то у кризовій ситуації будете радіти, що вона є. Крім того, можна не кидати хімію-спеції й отримати нормальний гарнір.

Економно ставтеся до запасів, які можуть зимувати та поки є можливість використовуйте продукти з морозилки. Довготривале відключення електроенергії, на жаль, може зіпсувати все, що ви з літа морозили.

попередня статтяЯк визначити свіжість курячих яєць
наступна статтяЯк зберігати часник, щоб не в’янув і не гнив
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я