Чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Безтурботні батьки не здогадувалися, що може статися за лічені хвилини… Подивіться на фотографії!

Фотофакти

Якщо ви спробуєте нарядити свою кішку в вінчальне вбрання, ви швидше за все, залишитеся без обличчя та рук. Чи спробуйте провернути це з собакою! Але ці величезні і зубасті тварини покірно знесуть всі вибрики маленьких господарів. До певної межі, звісно.

"Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами

Загалом, дивіться та насолоджуйтесь. Але якщо без жартів, не варто забувати, що дітей потрібно привчити поважати права тварин. Більшість укусів домашніх собак є захисною реакцією на настирливе приставання.

"Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами "Фотофакти": чому не варто залишати дітей наодинці з тваринами

попередня статтяЛікарка розповіла, чому потрібно проходити 10 000 кроків на день
наступна статтяЧим відрізняються білі яйця від коричневих
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я