Штани, які зроблять ноги нескінченними: 5 найвдаліших моделей

0
Штани, які зроблять ноги нескінченними: 5 найвдаліших моделей
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Неправильно підібрані штани можуть не тільки зіпсувати весь образ, але й зробити ноги візуально товстішими та коротшими, ніж вони є насправді. Саме тому дуже важливо зробити правильний вибір та придбати штани, які візуально подовжують ноги і роблять їх стрункішими. Ось кілька цікавих моделей:

Розкльошені штани

Розкльошені штани – постійний мешканець нашого гардеробу. Цього року вони знову у тренді. Така модель візуально подовжує ноги та ніколи не виглядає вульгарно. При виборі таких штанів важливо робити вибір на користь моделей, у яких кльош починається трохи вище за коліно, а довжина такого предмета гардероба була максимальною. Обов’язково вибирайте модель з високою посадкою та повною довжиною. Для досягнення максимального ефекту до штанів можна додати взуття на підборах або платформі, щоб штанина їх закривала. Тоді ноги точно буду нескінченними.

Штани зі стрілками

Штани зі стрілками класика на всі часи. Загладжені або малі стрілки допомагають витягнути силует і зробити ноги візуально довшими. Найбільш ефектно виглядатиме довжина максі до самої стопи і 7/8. У разі останніх, додатковим секретом нескінченних ніг стануть туфлі з гострим мисом на високому підборі.

Штани палаццо

Штани палаццо – оригінальна, а головне трендова та елегантна альтернатива звичним штанам та джинсам. Палаццо – це модель штанів з розширеними від стегна штанинами, що візуально нагадують спідницю. Правильні палаццо обов’язково мають бути повною довжиною та закривати собою взуття. Вони завжди візуально витягують силует, роблять ноги довшими, створюють ідеальну вертикаль. Цікаво, що предмет гардеробу, що обговорюється, найчастіше шиється з однотонних матеріалів — тут навряд чи ви побачите великі, яскраві принти. А ось поздовжня смуга, ледь помітні, невеликі елементи, – вітаються.

Широкі прямі штани повної довжини

Одна з найпопулярніших моделей останніх кількох сезонів виграшно робить акцент на фігурі. Вибір варто зробити на користь моделі в чоловічому стилі – з широкими штанинами, високою посадкою та в монохромній палітрі відтінків. Такий предмет гардеробу ефектно виглядає як із взуттям на підборах, наприклад класичними човниками або босоніжками, а також з моделями в спортивному стилі та на плоскому ходу – кедами, кросівками та лоферами.

Прямі вкорочені штани

Улюблений прийом Сари Джессіки Паркер, який візуально допомагає їй витягнути ноги і додати кілька сантиметрів до росту — укорочені штани чи джинси та взуття на підборах. Актриса не раз зізнавалася, що обов’язково залишає відкритою щиколоткою, щоб при її зрості в 160 сантиметрів ноги зірки виглядали б нескінченними. Такий прийом справді працює. Віддавайте перевагу звуженим або прямим штанам з високою посадкою. А верх обов’язково заправляйте усередину, щоб підкреслити високу талію.

Вибираючи базові речі і особливо штани, не прагніть до різноманітності фасонів. Завжди підбирайте моделі, які найбільш виграшно демонструють вашу фігуру та підкреслюють її переваги!

попередня статтяЩо додати у фарш, щоб котлети чи тефтелі вийшли, як на картинці: корисні поради
наступна статтяТак смачно, що і м’яса не потрібно: ароматні грибні рулетики в духовці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я