Як створити собі новорічний вайб без гірлянд та ялинок

0
Як створити собі новорічний вайб без гірлянд та ялинок
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часто можна почути від знайомих і друзів, що вони не відчувають наближення свята, і все тут! Не дивлячись на прикрашені вулиці та святкові вітрини магазинів створити новорічний настрій не вдається. Що робити? Все просто: щоб відчути новорічний нвастрій потрібно лише включити…

Музику

Якщо новорічний настрій потрібно створити швидко, підійде важка святкова артилерія — класичні треки Мерайї Кері (All I want for Christmas), Френка Сінатри (Let it Snow) та Боббі Хелмса (Jingle Bell Rock). Хочете підспівувати? Включайте “Новорічну” гурту “Дискотека “Аварія”. А ще можна додати в плейлист Сіа, яка має цілий святковий альбом Everyday Is Christmas: там і сніговики, і сніжинки, і кохання — взагалі дуже атмосферно.

Втім, музика для створення новорічного настрою зовсім необов’язково має бути тематичною. Наприклад, під спокійний і мелодійний альбом Адель «30» дуже приємно укутатися в плед (краще якщо удвох), включити гірлянду і  попивати смачну каву зі смаколиками.

А якщо грудень для вас – це завал на роботі та суцільні дедлайни, включайте Каньє Веста: його останній альбом “Donda” бадьорить і не дає розкисати. Тільки слухайте його в навушниках, щоб не відволікати колег.

Аудіокнигу

Книги — це ще один спосіб із головою пірнути в атмосферу свята та чудес. немає часу читати? Слухайте аудіоверсії – наприклад, вранці дорогою на роботу. Наприклад, різдвяну класику — тепла та зворушлива розповідь О. Генрі «Дари волхвів» або добрий і трохи казковий роман Фенні Флегг «Різдво та червоний кардинал». Або Гаррі Поттера — там уже чудес хоч відбавляй, до того ж до 20-річчя екранізації точно варто освіжити в пам’яті культовий сюжет. Якщо добре знаєте англійську – беріть книги в озвучці Стівена Фрая – він приголомшливий оповідач. Іноді здається, що він особисто знайомий з хлопчиком який вижи

Фільми

Атмосферних святкових фільмів так багато, що з них можна скласти цілий адвент-календар: якщо дивитися по одному щодня, то новорічний настрій обов’язково з’явиться. Незмінна класика”Один вдома”, “Відпустка за обміном”, “Іронія долі”, “Грінч – викрадач Різдва” та “Реальне кохання”, – це абсолютні мастхеви грудня, а до останнього бонусом йде ще й прекрасний саундтрек.

Хочеться більше? Подивіться нетфліксівську трилогію «На місці принцеси» або обидві частини «Різдвяних хронік», із розкішним Куртом Расселом у ролі Санти. Посиліть ефект неймовірно красивим фільмом «Містер Джангл та різдвяна подорож» та номінованим на Оскар мультиком «Клаус» — після цього святковий настрій залишиться з вами до самого Нового року!

попередня статтяВчені розповіли, яку мелодію будильника вибрати, щоб легше прокидатися вранці
наступна статтяЯк приготувати улюблене какао та в чому користь цього напою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я