...
ГоловнаЛайфстайлКорисні поради, як використати паперові рушники

Корисні поради, як використати паперові рушники

Підпишіться на нас:

Паперові рушники в руках кмітливих господинь стають універсальною річчю, адже ситуацій, коли вони корисні, дуже багато. Ділимося порадами, про які ви могли не чути.

Подробиці

Ми не будемо писати про пряме призначення паперових рушників як одноразові засоби гігієни. Проте зауважимо, що при догляді за шкірою обличчя краще використовувати саме їх, адже звичайний рушник не є стерильним, навіть якщо один раз витерли та повісили.

Паперові рушники ідеально вбирають вологу, а тому їх можна використовувати, коли треба під час приготування страв видалити зайву вологу. Наприклад, для стейків, картоплі фрі, листя салату, яке щойно помили.

Зручно паперовим рушником не тільки вбирати зайву олію зі смажених страв, зокрема відбивних, сирників, млинців. А й змащувати деко чи сковорідку без застосування пензлика, який потім треба ще й мити.

Господині використовують паперові рушники, підкладаючи їх під сміттєвий пакет у відро. Якщо раптом щось протече, то рушник вбере вологу і відро буде чистим.

У паперових рушниках добре зберігати свіжу зелень у холодильнику. Крім того, паперові рушники використовують для покриття поличок у холодильнику чи шафах, щоб поверхня не бруднилася.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...