Ці відтінки тіней додають віку

Підпишись на нас:

Правильно підібраний макіяж здатний помітно перетворити обличчя: ефектно підкреслити і збільшити очі і навіть забезпечити ефект ліфтингу. Тим не менш, якщо помилитися в техніці нанесення або з відтінком продукту, макіяж може мати прямо протилежний ефект і легко накине вам пару-трійку років. Особливо акуратно варто підходити до вибору відтінків тіней: адже віку додаватиуть не лише відверто немодні відтінки, а й деякі з трендів цього сезону. Розповідаємо про 4 відтінки тіней, які можуть додавати вік.

Сріблястий глітер

Щоб компенсувати відсутність блиску в очах, можна додати його в зону навколо очей. Ось тільки від звичного сріблястого гліттера краще відмовитися: від виглядає старомодно, візуально зменшує очі та додає віку. Якщо хочете додати до макіяжу срібло, краще вибрати дрібнодисперсні, «металеві» тіні.

Сірий

Незважаючи на те, що сірий класичний колір для ультрамодного в цьому сезоні макіяжу смокі-айс, до цього кольору варто ставитися з особливою обережністю. Холодний, темний відтінок візуально додасть віку у будь-якому випадку – незалежно від техніки нанесення, кольору очей та тону шкіри. Щоб уникнути небажаного ефекту, замініть чистий сірий на відтінки із зеленим або коричневим відливом.

Фіолетовий

Ще один модний відтінок сезону, який може зіграти з вами злий жарт. Занадто теплий тон зробить очі візуально втомленими, занадто холодний – підкреслить дрібні зморшки і може невигідно підкреслити колір обличчя. Класною альтернативою стане наймодніший колір із 90-х — синій.

Темно коричневий

Темно-коричневі тіні вдалий вибір, щоб підкреслити будь-який колір очей: світлі очі стануть яскравішими на контрасті, а у карих очей такі тіні підкреслять їхню глибину. Однак якщо колір буде занадто темним, це може погіршити погляд і зробити обличчя візуально старшим.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Чим підживити моркву: добрива для моркви під ногами

Морква, як і кожна посаджена городня культура, потребує підживлення....

Як правильно варити яйця, щоб не потріскалис

Якщо в якомусь рецепті потрібні цілі варені яйця, то...

Корисна порада, як вигнати мух із квартири

З кожним днем надворі стає все тепліше. І можна...

Кулінарні правила, щоб смажена печінка була м’якою

Страви з печінки будуть тільки тоді смачними, коли вона...

Яких помилок допускаються городники під час поливу

Поливання насаджень – необхідна дія, особливо влітку. Але неправильним...

Сніданок з категорії правильного харчування: смузі з апельсинів та зеленої гречки

Почати ранок можна з легкого та дуже незвичайного сніданку,...

Шоумен Олексій Суханов не зміг оновити дані в ТЦК з вагомої причини

Вимога оновити дані стосується всіх, незалежно від професійної діяльності....