Прикмети, які віщують людині швидке збагачення

0
Прикмети, які віщують людині швидке збагачення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Наші пращури вірили, що перш ніж людині в руки прийдуть гроші, в її житті обов’язково відбуватимуться ситуації, які передвіщають фінансовий успіх.

Існує чимало таких прикмет, тому їх варто знати, щоб підготуватися до надходження великої грошової суми.

Знайти монету на вулиці. Прадіди вірили, що знайдена монетка, якщо вона жовтого кольору, обов’язково є провісницею прибутку у найкоротший термін. При цьому знахідку слід забрати з дороги зі словами: Монетку забираю, багатство чекаю. Але якщо монета лежить на перехресті доріг, її підбирати не можна. Вона принесе в життя того, хто знайшов лише негатив. Як правило, на перехресті доріг маги та відьми залишають порчі, хвороби та негаразди. З перехрестя нічого піднімати не можна!

Свербить ліва долоня. Ліву руку з давніх-давен вважають грошовою. Якщо вона раптом засвербіла без видимих ​​на те причин, то це означає, що можна сміливо розраховувати на швидкі гроші.

Переплутали сіль із цукром. Не треба засмучуватися, якщо чай чи каву випадково посолили, а не насолодили. Це дуже гарна прикмета. Згідно з повір’ям, таке трапляється перед значним покращенням фінансового стану. Причому грошовий успіх не за горами.

Пташка забруднила одяг послідом. Подібний «сюрприз» від голуба, синиці або іншого птаха — не привід для прикрості. Це означає, що потрібно готувати кишені та гаманці для надходження великих грошей.

Часто б’ється посуд. Багато хто чув висловлювання, що бити посуд на щастя. Чим дорожче буде кухонне начиння, тим більше грошей прийде людині в руки.

Забруднити купюру. Якщо людина випадково порізалася і заляпала банкноти кров’ю, це добрий знак. Не варто засмучуватися із цього приводу. Батьки вірили, що подібна неприємність трапляється перед приходом великих грошей. Не вдається розміняти велику купюру. Якщо таке трапляється все частіше, то знайте, скоро фортуна посміхнеться вам. Краще відразу купити лотерейний квиток та розраховувати на те, що ви зірвете джек-пот. А можливо, це віщує грошовий подарунок або збільшення зарплати в найближчому майбутньому.

До людини або його будинку прибилася безпритульна тварина. У цьому випадку кішка або собака, якщо її залишити собі, принесе вам нагороду у вигляді фінансового прибутку.

Народних прикмет, які пов’язані з прибутком дуже багато. Пращури донесли цю мудрість до сьогодні. Тому знаючи, які знаки долі віщують швидке збагачення, можна почати мріяти, на що потім витратите грошові надходження.

попередня статтяЯк зберегти здоров’я під час щоденної роботи за комп’ютером
наступна статтяНезвичайні корисні десерти, які можна приготувати з гречки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я