...
ГоловнаЛайфстайлЧотири способи використання гігієнічної помади

Чотири способи використання гігієнічної помади

Підпишіться на нас:

В косметичці гігієнічна помада завжди є. Зрештою, її купують не тільки жінки. Чоловіки та діти також часто нею користуються. Це універсальний засіб по догляду за губами. А ви знали, що гігієнічну помаду можна використовувати не лише за прямим призначенням? Читайте далі у статті про чотири способи застосування.

Зняти тугу каблучку

Яка неприємність, коли каблучка не знімається. Палець набрякає та починає боліти. Не смикайте каблучку, бо нічого доброго з того не вийде. Змастіть палець гігієнічною помадою. Потім повільно провертайте каблучку, зтягуючи її доверху. Палець буде врятовано за лічені секунди.

Догляд за бровами

Якщо у вас раптово закінчився засіб для брів, допоможе гігієнічна помада. Наберіть її трохи щіточкою або проведіть по бровам та вкладіть їх. Враховуючи, що структура помади є фіксуючою, бездоганна форма брів протримається протягом всього дня.

Порізи після гоління

Невеликі порізи в процесі гоління — нормальне явище. Щоб кров швидше зупинилась, змастіть пошкоджене місце гігієнічною помадою. В більшості випадків цього достатньо, щоб кров зупинилась.

Допомога застібкам-блискавкам

Увітріть трохи гігієнічної помади в зубчики блискавки. Проведіть замком декілька разів. Помада розподілиться та забезпечить плавний рух. Ваша блискавка більше не буде заїдати.

Гігієнічна помада є універсальним засобом для вирішення багатьох життєвих ситуацій. Майте завжди її в кишені. Може для блискавки, брів чи каблучки вона і не часто знадобиться, а зволожувати губи потрібно кожен день.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...