Як використовують кавову гущу в морозильній камері і при вирощуванні квітів

0
Як використовують кавову гущу в морозильній камері і при вирощуванні квітів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви часто п’єте каву, тоді і кавової гущі є в достатній кількості. Не викидайте її у сміття. Вона може стати корисним багатофункціональним засобом у побуті.

Освіжаємо морозильну камеру

Неприємний запах іноді з’являється у морозильній камері. Зіпсувалась їжа чи тривалий час зберігається та стала погано пахнути — з цим можна легко впоратись. В маленькі мисочки насипте кавові залишки та поставте у морозилку на всю ніч. Для посилення ефекту можна також додати ложку свіжої кави або ванільну есенцію. Зранку ваша морозилка буде дезодорована та придатна для подальшого використання.

Добриво для рослин

Так, кавову гущу також можна використовувати для домашніх чи садових рослин. В ній велика кількість поживних та корисних речовин, які дуже потрібні  рослинам. Особливо це гарне добриво для тих різновидів, які люблять кислий ґрунт. Воно підійде для: рододендронів, азалій, камелій, трояндових кущів.

Отже, кавова гуща стане у нагоді. Не викидайте її та не змивайте в унітаз. З неї можна взяти стільки користі. Зрештою, на кавовій гущі можна гадати задля розваги.

попередня статтяЯк можна використати чорнобривці, що перецвіли
наступна статтяПечінкові оладки з гречкою: смакують діткам і дорослим
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я