Що потрібно знати, вибираючи солодощі для дітей на Новий рік

0
Що потрібно знати, вибираючи солодощі для дітей на Новий рік
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Яких правил потрібно дотримуватись батькам при виборі якісного та безпечного солодкого подарунка для дітей на Новий рік?

Чого не повинно бути у складі

При виборі подарунка перевагу варто надавати тим наборам, у складі кондитерських виробів яких міститься мінімум харчових добавок, консервантів, гомогенізованих жирів та олій.

Також слід пам’ятати, що ядра абрикосової кісточки та арахіс є алергенами, тому їх використання у харчуванні дітей не рекомендується. Так само, як і карамель, у тому числі льодяникова, не рекомендована для дитячого харчування, та кондитерські вироби, що містять алкоголь понад 0,5 % етанолу.

Чому потрібно віддавати перевагу

Печиво. При дієтах, пов’язаних з проблемами шлунково-кишкового тракту, лікарі рекомендують галетне печиво, калорійність якого нижче за калорійність пісочного печива.

Цукерки. Найкраще вибрати шоколадні грної якості. Шоколад крім калорій містить ще калій, кальцій, магній, фосфор та необхідні організму біофлавоноїди, антиоксидатні, вітаміни А, С, Е, хоч і в невеликих кількостях. Магній, що міститься в какао-бобах, покращує пам’ять.

Зефір. У складі зефіру відсутні тварині і рослинні жири. Для його виробництва використовують тільки білки, цукор, фруктово-ягідне пюре та ряд натуральних загусників, таких як агар-агар, пектин або желатин. Білок, що входить до складу зефіру, служить будівельним матеріалом для м’язів, а глюкоза покращує діяльність мозку та зміцнює імунітет.

Пастила. У зв’язку з відсутністю у складі жирів і цукру пастила є дієтичним корисним продуктом.

попередня стаття51-річна Наомі Кемпбелл блиснула на кінофестивалі в ефірній білі сукні, що оздоблена камінням
наступна стаття10 справ, які потрібно встигнути зробити на кухні до Нового року
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я