Як посіяти город на підвіконні восени

0
Як посіяти город на підвіконні восени
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У квартирі на підвіконні можна виростити багато чого корисного. Якщо ви не проти посунути улюблені кактуси чи орхідеї, то маємо для вас цікаві ідеї.

Подробиці

Так, на підвіконні не вийде посадити картоплю чи огірки (хоча, мабуть, все можливо, але то вже рівень складніший). Натомість забезпечити себе свіжою зеленню, листям салату та популярною і “золотою” за ціною мікрозеленню пророщених зерен — це справа під руку кожній господині.

Класично на підвіконні можна побачити зелену цибулю — вирощувати її в холодний час зручно, адже росте швидко, тільки й встигай до борщу рвати.

Листя салату господині навчилися саджати відразу з маркету: часто салат продається в одноразовому горщику, але українські жінки навчилися продовжувати ріст зелені. Потрібно просто з магазинного горщика пересадити салат у ґрунт для кімнатних рослин.

Цікаво та просто вирощувати паростки зерен, зокрема буряк, гарбуз, соняшник, горох. Ці рослини швидко ростуть та ідеально смакують у салатах як соковита, корисна основа та декор.

попередня статтяБюджетний пиріг до чаю на кефірі без яєць
наступна статтяЯк приготувати котлети у духовці відразу з гарніром
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я