4 кольори в повсякденому образі, які привертають удачу

0
4 кольори в повсякденому образі, які привертають удачу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ми звикли думати, що наш успіх залежить виключно від наших внутрішніх якостей, і з цим важко посперечатися. Однак психологи впевнені в тому, що правильна палітра кольорів у нашому образі може зрушити з мертвої точки навіть найбезвихіднішу справу, наприклад, під час бізнес-зустрічі. Головне, зрозуміти, яким кольорам і в якій ситуації віддати перевагу. Ми зібрали для вас невеликий, але суперефективний гайд.

Синій

Колір, в правильному відтінку, здатний зробити будь-який образ візуально дорогим. Крім того, синій колір відмінно заспокоює нервову систему і не дратує оточуючих, що важливо, якщо на вас чекають «гарячі» переговори. Бізнес-коучі рекомендують підбирати сині аксесуари або верхній одяг у глибокому синьому відтінку, якщо вас чекає довга зустріч по роботі, і справа не тільки в тому, що ваші колеги спокійніше вас сприйматимуть, синій колір дивним чином допомагає приймати рішення, які в результаті приводять усю команду до успіху. Можна сказати, синій колір – магніт для грошей.

Червоний

Вибір не для кожного, але якщо ви хочете досягти більшого в професії, доведеться вийти із зони комфорту. Всі відтінки червоного будуть ідеальним супроводом вашого образу, якщо вам не вистачає впевненості у своїх силах, цей колір налаштовує на те, що вся увага так чи інакше буде прикута до вас, а отже, потрібно зібратися та видати максимальний результат. Немає нічого дивного, що більшість переговорів та зустрічей проходять на ура. Як і у випадку з класичним синім, червоний також можна назвати своєрідним магнітом для грошей і всіляких кар’єрних «плюшок», при цьому пам’ятайте, що червоний має дуже сильну енергетику, важливо знати, що ви зможете їй відповідати.

Рожевий

Але що, якщо у професійному полі проблем немає, а особисте життя «провисає»? І тут варто також попрацювати над колористикою. Зверніть увагу, які кольори зустрічаються у ваших неофіційних образах найчастіше? Можливо, це занадто темні або яскраві кольори, які ніяк не сприяють розкриттю жіночої енергії та залученню чоловіка до вашої мрії. Психологи радять звернути увагу на пудрові та пастельні відтінки. Одним із них є рожевий. Що примітно, навіть соковитий рожевий відтінок буде доречний і не «вкраде» вашу енергію, як це зробив би помаранчевий або червоний. Просто спробуйте зібрати «лук» з вкрапленням рожевого, можна й аксесуари. Поступово ви помічатимете зміни у поглядах на вас, а там настане той день, коли вас мучитиме не самотність, а труднощі вибору серед шанувальників.

Жовтий

Колір достатку. Підібравши жовту річ для виходу, важко залишатися в поганому настрої, адже саме через наше налаштування залежить більшість наших звершень. Крім того жовтий заряджає енергією і оточуючих вас людей. Соковитий і теплий колір приваблює людей, а разом з ними в наше життя приходять нові можливості для зростання, як професійного, так і особистого. А у вашому гардеробі є щось «курчаче» чи «сонячне»?

попередня статтяЯк використати воду після варіння овочів із користю
наступна статтяБюджетний салат із морською капустою на кожен день
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я