Як боротися з запахом часнику: перевірені поради

0
Часник
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часник можна зустріти в різних цілях — і при профілактиці здоров’я, і під час приготування, і у процесі боротьби зі шкідниками, готуючи народні засоби. Але щоби ви не робили, зустрінетеся із проблемою запаху часнику.

Подробиці

Проте зауважте, щоб боротися, треба знати причину. Різкий, специфічний запах, так званий “корінь зла” знаходиться у серединці. Перед приготуванням чи вживанням потрібно видалити паростки з серцевин зубчиків. Вітаміни і смакові властивості продукт від цього не втратить, проте запах із рота після такого часнику буде слабкий.

Якщо ж ви споживали страви з часником не вдома, то відповідно не могли вплинути на процес приготування. Рекомендуємо мати при собі 5 таблеток активованого вугілля та 5 зерен кави. Після трапези необхідно випити таблетки, вугілля мінімізує неприємний запах із середини, а щоб ви відчували себе більш комфортно спробуйте пожувати зерна кави.

Люди, що вживають часник для профілактики захворювань, мають знати, що не обов’язково його жувати. Можна ковтати цілі зубчики. Ефект буде такий же, а аромат мінімальний або ж зовсім відсутній.

попередня статтяМариновані грибочки: швидко і легко
наступна стаття“Секрети” приготування ідеальних відбивних
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я