Королева Летисія показала, як носити яскраві кольори в холодну пору року

0
Королева Летисія показала, як носити яскраві кольори в холодну пору року
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вона впевнено каже ні сірості, а ми з радістю беремо приклад.

Днями королева Летисія відвідала форум у Мадриді, організований на честь 75-х роковин ЮНІСЕФ. Вона привітала президента організації в Іспанії Густаво Суареса і виголосила урочисту промову. Королева обрала для заходу несподівано строкате вбрання, завдяки якому сильно виділялася на фоні офіційних темних костюмів.

Донья обрала для виходу строкату спідницю Carolina Herrera з квітковим принтом та червоні чоботи на високих шпильках одного з її улюблених брендів Magrit. Яскравість нижньої частини наряду королева врівноважила базовою бежевою водолазкою Hugo Boss.

Якщо бути уважними, Летисія знову з’явилася на публіці з пасмами сивого волосся. Як і багато інших зірок, 49-річна королева – прихильниця природності і нам теж дуже подобається цей тренд!

попередня стаття10 культових фільмів про моду і стиль, які варто подивитися кожному
наступна стаття10 ідей манікюру із символом Нового року, які принесуть удачу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я