Не підливайте помідори восени в жодному випадку

0
Помідори на грядці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хто колись пробував вирощувати помідори, знають, наскільки вони ж капризні. Ґрунт не такий, вологість зависока, сонце занадто яскраво світить, підживлення недостатньо, фітофтора нападає — суцільні перепони на шляху до врожаю.

Що треба знати

З помідорами постійно треба дотримуватись правил та агрорекомендацій. Наприклад, не всі городники знають про особливості поливу. В кінці літа кущі з помідорами перестають поливати. Ви здивовані? Проте такий захід допоможе збирати врожай майже до середини жовтня. Вважається, що у ґрунті накопичилось вже достатньо вологи. Окрім того, ночі стають також вологіші, а зранку є роса.

Такий підхід допоможе зменшити ризик розвитку гнилі та фітофтори. Можна зібрати і зеленуваті помідори. Вони дійдуть в ящиках. Періодично перевіряйте їх. Якщо є зіпсовані, їх потрібно забрати.

До рекомендацій ставтесь помірковано. Якщо погода стоїть спекотна, що іноді буває у вересні, тоді раз на тиждень все ж таки кущі треба полити. Зверніть увагу, що роблять це під корінь.

попередня статтяПростий домашній рецепт хачапурі
наступна статтяЩо треба зробити, щоб курка стала смачнішою в декілька разів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я