Вагомі причини посадити горобину біля приватного будинку

0
Горобина
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Можете вірити, можете ні, але народні прикмети мають певне зерно істини. Про одну з них зараз піде мова. Відомо, що дерева володіють особливою енергетикою. Вони повертають втрачені ресурси та покращують емоційно-психологічний стан. Після прогулянки у лісі чи парку на душі стає легко та вільно. Виникає відчуття душевної чистоти. Народні прикмети часто пов’язані з рослинами та деревами, тому вони рекомендують висаджувати горобину біля будинку. Якщо дозволяє ділянка, можна і декілька.

Чим особливе дерево горобини

Це дерево здавна вважалось магічним. Горобина відігравала значну роль в обрядах давніх кельтів, слов’ян, скандинавів. Саме кельти називали горобину деревом вогню. Вони асоціювали її з богинею Брігітою.

Вважалось, що горобина захищає дім від різноманітних негараздів та бід, від блискавок та пожежі. А також буде сприяти міцному здоров’ю господарів. Нехай це все буде міфологічним, проте посадити горобину біля будинку треба.

Спокійна та мирна енергетика дерева буде захищати оселю, а з плодів при бажанні можна приготувати дещо особливе. Наприклад, варення, настійку або вино. Можна також насушити ягоди горобини. З них роблять відвар, який приймають при артриті, діабеті, анемії, захворюваннях печінки.

Доглядати за горобиною біля будинку не стане складним завданням. Головне — вчасно видаляти пагони, які з’являються в прикореневій області. Полив, рихлення ґрунту та захист від шкідників, хвороб — стандартні пункти в догляді за будь-якими деревами. Висаджуйте горобину біля оселі, доглядайте за нею, а вона буде захищати вас від негативної енергії.

попередня статтяЧи потрібно продовжувати варити пельмені після закипання
наступна статтяЯк приготувати капустяники замість котлет та голубців
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я