Простий спосіб, щоб зацвіли одразу всі орхідеї

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Орхідеї такі гарні, але і капризні в плані догляду та цвітіння. Коли їх приносять з магазину, вони зачаровують своїми квітами. З часом певні помилки у догляді стають критичними. Так хочеться відновити яскравість, але не завжди добрива дають очікуваний результат. Є один спосіб, який дозволяє спонукати орхідеї випустити нові стрілки.

Стрес для фаленопсиса

Для гарного розвитку орхідей важливо створити умови, які максимально наближені до природних. Яскраве та розсіяне світло, висока вологість, температура повітря від +20 до +25 градусів — основні вимоги. Якщо в комфортних умовах квітка засумувала, тоді треба зробити їй стрес.

В прохолодний період винесіть горщики на засклений балкон. При температура +15-17 градусів варто лишити там квіти на тиждень часу. При відсутності такої можливості можна знизити температуру повітря методом провітрювання кімнати. Це буде стресова ситуація для орхідей.

В результаті за 1 чи 2 тижні ви побачите перші ознаки цвітіння. Орхідеї почнуть випускати стрілки. Стресовий метод застосовуйте обережно. Надмірне переохолодження може стати причиною загибелі квітки. Кожен раз застосовувати стресові методи не рекомендується. Якщо орхідея регулярно перестає цвісти, потрібно переглянути умови догляду відповідно до сорту квітки.

попередня статтяЯк приготувати індійський соус «Чатні» без оцту
наступна статтяЯк приготувати смачне варення з яблук
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я