...

Рецепт настійки для врожаю солодкого перцю

Підпишіться на нас:

Вирощувати солодкий перець потрібно з регулярним внесенням добрив у період росту та цвітіння. Вважається, що ця культура є капризною, тому потрібно уважно ставитись до всіх етапів вирощування. Вчасне підживлювання покращує смакові властивості овочу та збільшує врожайність. Спробуйте приготувати добриво для перців самостійно.

Як приготувати настійку-добриво

Для неї потрібно взяти 5 л холодної води. В неї додають 1 стакан молока 1-2% жирності та 7 крапель йоду. Цим розчином потрібно проводити позакореневу обробку.

Для отримання врожаю з крупними плодами потрібно видаляти зайві паростки. Вони віднімають у рослини поживні елементи та сили. Якщо кущ став густим в зоні крони, проріджуйте. Це потрібно робити для забезпечення достатнього провітрювання та отримання сонячних променів.

Для збільшення ефективності процедуру із таким підживленням проводять декілька разів на тиждень. Не забувайте, що перці мають також ряд хвороб та шкідників, від яких вони можуть постраждати. Тому для отримання врожаю потрібно проводити комплексну обробку рослин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я