Як позбутися плям від кави на одязі

0
Кава та плями
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На одязі з’явились плями. Пили зранку каву чи за обідом на роботі, а вона по-зрадницькі капнула на блузку. Для максимального результату потрібно відразу боротись із плямами. Вони не встигнуть увібратись у волокна тканини та стати постійними нагадування про кавування.

Сіль і сода

Візьміть по 1 чайній ложці соди та солі. Кількість залежить від розміру плям. Одяг обробляють до моменту висихання кави на тканині. Змішайте сіль і соду і нанесіть на кавові плями, лишіть на 30 хвилин. Після цього відправляйте одяг пратись.

Можна зробити ще один чудодійний засіб. Для нього у 1 л води розчиняють 2 ст.л. соди та додають рідке мило. В засобі замочують річ на 2 години, а потім теж перуть.

Перекис водню

Речовину наносять на пляму та лишають на 30 хвилин. Сполосніть одяг та поперіть його. Якщо ви почали виводити плями від кави вже постфактум, коли вони засохли, варто процедуру трансформувати. Для цьгого перекис водню виливають у таз з теплою водою та замочують одяг.

Нашатирний спирт

Досить дієвий засіб, який перевірили вже мільйони людей. Розведіть 1 ч.л. нашатирного спирту у 1 л води. Покладіть одяг плямою на серветку. Візьміть губку та промокніть пляму розчином. Серветка вбере зайву вологу, але нашатирний спирт продовже працювати.

попередня статтяЯк зняти з помідора шкірку за 30 секунд
наступна статтяЯк пришвидшити дозрівання ківі та авокадо в домашніх умовах
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я