Ложка кокосової олії натщесерце і бургер без булок і м’яса: секрети стрункості Гвінет Пелтроу

0
Ложка кокосової олії натщесерце і бургер без булок і м'яса: секрети стрункості Гвінет Пелтроу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сьогодні актрисі, засновниці бренду Goop та однієї з перших адептів ЗОЖ у Голлівуді, Гвінет Пелтроу виповнюється 50 років. На жаль, володарка “Оскара” мало знімається в кіно, повністю сфокусувавшись на своїй успішній велнес-імперії. Про успіх можна судити не тільки за багатомільйонними оборотами компанії, але й по самій Гвінет, яка обирає усвідомлений підхід до догляду за собою. В інтерв’ю для американської версії сайту The Symbol Пелтроу своїм раціоном, що допомагає їй залишатися у формі.

Виявилося, що ЗОЖ не такий страшний, як про нього говорять. Улюблені страви Гвінет – картопля фрі та паста, які вона іноді собі дозволяє. Ранок зірка починає зі столової ложки кокосового масла, яким полоскає рота. “Цей прийом з аюрведи допомагає вбити всі бактерії”, – ділиться Гвінет. Далі дві склянки води з вітамінами та смузі замість сніданку. Щільний сніданок допускає лише у разі похмілля, і це може бути, наприклад, бутерброд з яйцем. Гвінет зізнається, що не проти пропустити стаканчик віскі з льодом або мартіні з горілкою після важкого робочого дня.

На ланч вона віддає перевагу салату, в якому обов’язково має бути протеїн, або бургер з індички з листям латука замість булок. Як перекушування — горіхи або солоні претцелі( дрібні крендельки) із зеленим чаєм: «Снек обов’язково має бути солоним і хрустким». Що ж до вечері, то Пелтроу має правило: останній прийом їжі має бути не пізніше 18:00—18:30, інакше їй складно заснути.

попередня стаття“Квашена” капуста всього за 3 години, хрумка і смачна
наступна статтяКурка в сметанному соусі: проста в приготуванні, але особлива на смак
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я