Добриво з двох простих компонентів для рясного цвітіння орхідеї

0
Орхідеї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Коли проходиш повз будинки, у вікнах на підвіконні часто можна побачити орхідеї різних кольорів. Є справжні фанати цих тендітних квіток. Гарно, коли вони цвітуть. Але буває важко дочекатись квітконосів, як і знайти причини їх відсутності. Якщо орхідея почала капризувати, спробуйте її підживити добривом всього з двох компонентів.

Народний дієвий спосіб

У магазині, звичайно, продають готові комплексні засоби. Не поспішайте за ними йти. Можна спробувати приготувати в домашніх умовах засіб, який спонукає рослину до інтенсивного розвитку та цвітіння. Він багатий на вітаміни та мікроелементи.

Вам знадобиться 1 л води та 3-4 зубчика подрібненого часнику. Настій лишити на 24 години, після чого процідити. Поливати орхідею потрібно у розведеному вигляді. Співвідношення 1:1. Під корінь на раз підливають 150-20 мл.

Часникова вода здатна реанімувати квітку за два тижні. Можна використовувати тільки 2 рази на місяць. Коли орхідея цвіте, підливати таким добривом не можна, як і збільшувати концентрацію.

попередня статтяГотуємо помідори на зиму «Солодунчики» із смачним розсолом
наступна статтяЯк правильно смажити рибу, щоб не було неприємного запаху на весь дім
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я