Осіння обрізка герані: запорука пишної та квітучої крони

0
Осіння обрізка герані: запорука пишної та квітучої крони
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Той факт, що герань потребує обрізки, може стати несподіваним для любителів квітникарів.

Разом з тим, професіонали давно в курсі, що без обрізки сформувати красиву крону квітки неможливо.

Крім цього, за їхніми запевненнями, подібна процедура допомагає продовжити цвітіння герані.

Тому, якщо ви хочете насолоджуватися красивими квітами на своєму підвіконні, саме час братися за ножиці – адже якнайкраще для обрізки герані підходить осінь і весна.

Інструмент, обов’язково, необхідно продезінфікувати перед використанням. Для цього протріть лезо ватним диском, змоченим у спирті, або обдайте окропом.

Після цього можна обрізати основний стовбур до необхідного рівня. Крім цього, видаленню підлягають стебла, які криво ростуть, гілочки, спрямовані всередину крони, сухе листя і відцвілі суцвіття.

Після того, як обрізка буде завершена, не забудьте обробити місця зрізів. Для цього розітріть таблетку активованого вугілля в порошок і присипте зрізи рослини. Залишається підгодувати рослину мінеральним добривом та дочекатися пишного цвітіння.

попередня статтяРиба мінтай за цим рецептом завжди виходить соковитою та ніжною
наступна статтяЯк крабові палички перетворити в кальмари для смачної закуски
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я