Які цибулеві квіти посадити восени

0
Цибулеві квіти для дачі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Восени на дачній ділянці безліч роботи. Потрібно зібрати врожай овочів, зробити санітарну обрізку дерев, перекопати ґрунт. А ще треба встигнути висадити квіти. Готуватись до цього починають ще з кінця серпня. Які квіти можна саджати, щоб весною вони першими радували своєю красою.

Мускарі (мишачий гіацинт)

Дуже мила та симпатична рослина. Як правило, починає зацвітати у квітні. Мускарі невеликі, висотою до 15-20 см. Яскраве забарвлення привертає увагу на газоні або у рокаріях. Висаджують в кінці серпня або на початку вересня.

Тюльпани

Цих красенів висаджують найпізніше. Бажано наприкінці вересня. Навіть початок жовтня буде вдалою ідеєю. Тюльпани добре переносять зиму, їх можна висаджувати в охолоджений ґрунт.

Лілії

Ці квіти рекомендується висаджувати у шахматному порядку до середини вересня. Останній термін, коли можна це робити — кінець жовтня. Якщо погода стоїть тепла, висадку можна змістити на початок листопада. Чому? Тому що при плюсовій температурі лілії почнуть проростати, а потім від переохолодження загинуть.

Нарциси

Улюбленці серед городників. Клумби з ними гарні та яскраві. Восени висаджують з другої половини вересня і до середини жовтня. Їм потрібно мінімум 4 тижні до настання морозів, щоб адаптуватися для зимування.

Обирайте ваші улюблені цибулеві квіти та готуйте для них місця на клумбах. Коли прийде весна, вони будуть радувати вас своєю красою та барвами.

попередня статтяГосподині діляться «секретом», для чого додавати соду при смаженні цибулі
наступна статтяЯк приготувати шніцель з капусти та фаршу замість голубців
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я