Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022

0
Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

До головної ночі в цьому році прийнято готуватися заздалегідь, і окрім пошуку подарунків для рідних та близьких передсвятковий клопіт передбачає і вибір вбрання для зустрічі наступного року. Якщо ви вже знайшли сукню своєї мрії (зрозуміло, сліпуче яскраву, декоровану пір’ям або усипане кристалами і паєтками), підібрали до неї аксесуари – у тому числі, блискучі туфлі та ефектну сумочку, — настав час задуматися про не менш важливий елемент образу — про новорічний манікюр, який, до того ж, є чудовим способом створити святковий настрій.

Що модно

Як завжди, головним трендом новорічного манікюру залишаються блискучі покриття, гліттер, а також золота, срібляста або кольорова фольга із металевим ефектом. Серед інших не менш стильних фаворитів — декор зі страз, кристалів та каміння, лаконічні малюнки та візерунки з новорічною тематикою. Якщо ви незмінний прихильник однотонних покриттів, рекомендуємо вибирати класичні відтінки (наприклад, насичений червоний або бордовий) або віддати перевагу ультрамодним у цьому сезоні зимовим відтінкам: наприклад, темно-синьому, коричневому, золотому або смарагдово-зеленому. Зібрали 13 стильних ідей манікюру до Нового року — від мінімалістичних, але ефектних до сміливіших і яскравіших дизайнів, які притягнуть на себе всю увагу і стануть головними героями образу.

Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022 Модні ідеї манікюру на Новий рік 2022

попередня стаття18 звичок корейців, яким “позаздрять” українці
наступна стаття“Соус, іграшковий хом’як і ложка для пластівців”: найдивніші подарунки королівської родини на Різдво
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я