Які відтінки рудого волосся будуть у моді цього сезону

0
Які відтінки рудого волосся будуть у моді цього сезону
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рудий – наймодніший колір волосся цього сезону. Починаючи з кінця 2021 року ряди рудих знаменитостей поповнили Джіджі Хадід, а потім Зендея та Софі Тернер. Потім забарвлення віх відтінків рудого ми побачили на показах багатьох брендів: від Dior до Roberto Cavalli. Якщо в сезоні весна-літо одним із найпопулярніших залишався мідно-рудий, то ця осінь принесла нам одразу кілька яскравих трендів у фарбуванні. Розповідаємо, які відтінки рудого варто звернути увагу, якщо ви вирішили кардинально змінити імідж.

Кориця

Мабуть, м’який і природний рудий – це відтінок кориці. Легкий медовий відлив, відсутність яскравих пігментів – цей натуральний відтінок дуже схожий на той, що буває у людей з рудим волоссям від природи. Колір відмінно підійде будь-якому відтінку шкіри: від білої до смаглявої. Якщо вам здається, що ви ще не готові до довгострокових експериментів, напівперманентна фарба вас врятує. Колір протримається на волоссі всього кілька тижнів, поступово змивається і дасть вам зрозуміти, чи хочете ви надовго ставати рудою.

Пряна вишня

Яскравий, сміливий вишневий відтінок підійде тим, хто готовий на сміливі експерименти. Він дуже схожий на мідний рудий, який був на піку популярності останні пару сезонів, проте в ньому більше червоного. До речі, особливо красиво такі яскраві тони лягають на волосся, попередньо забарвленого у техніці балаяж. Так, пігмент фарби більш насичено виглядатиме на висвітлених пасмах.

Неоновий мандарин

Найяскравіший із усіх рудих відтінків – неоновий мандарин. Найпростіше в нього буде пофарбуватися натуральним блондинкам – решті доведеться спочатку знебарвити волосся, щоб колір вийшов досить яскравим. Оновлювати обраний колір доведеться приблизно раз на 6 тижнів, щоб він завжди виглядав свіжо. Та й до домашнього догляду варто поставитися уважно. Перше, що варто зробити – замінити шампунь безсульфатним (сульфати прискорюють процес вимивання пігменту).

попередня статтяВипічка до чаю з простих та доступних інгредієнтів
наступна статтяЧому солоні огірки не хрумтять, киснуть і пліснявіють
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я