Що робити з “осінньою депресією” шкіри

0
Що робити з
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

А ви знали, що у вашої шкіри теж може бути осіння депресія? Помітити її можна з першого погляду: забиті пори та запалення, гіперпігментація та зневоднення. На початку осені шкіра потребує особливої турботи й догляду, що важко забезпечити у домашніх умовах.

Подробиці

Косметологи рекомендують відновити здоровий стан шкіри й підготувати її до холодного сезону завчасно:

1. Продукти для шкіри з вітамінним комплексом
Обирайте засоби, що мають у складі ретинол, токоферол, пантотенову й аскорбінову кислоти. Вітаміни підтримують баланс шкіри та захищають від шкідливого впливу зовнішніх збудників проблем.

2. Інтенсивне зволоження
Осіннє повітря висушує, провокує стягнутість шкіри та навіть лущення. Доглядові комплекси процедур допоможуть закапсулювати вологу й підтримувати водний баланс. Шкіра матиме здоровий вигляд. Раз у місяць косметичний догляд — і осінній холод не зіпсує стан обличчя.

3. Очищення та пілінги
Активність сальних залоз знижує свою роботу разом зі зниженням температури повітря на вулиці. Тому глибоке очищення потрібно обов’язково робити. Бажано у комплексі з пілінгом, адже осінній час — золотий період для оновлення, омолодження, освітлення шкіри. При цьому під час процедури ваша шкіра отримує місячну норму живлення, а це впливає на рівність тону, блиск та свіжість кольору.

Підібрати комплексний догляд та порадувати шкіру доглядовими процедурами допоможе косметолог.

Турбуйтеся про здоров’я та красу шкіри, щоб осіння депресія не торкнулася вашого обличчя.

попередня статтяКоли додати цибулю, щоб печінка була м’якою та соковитою
наступна статтяКорисна запіканка з броколі та філе за 30 хвилин
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я