Як підживити яблуню восени для багатого врожаю наступного року

0
Як підживити яблуню восени для багатого врожаю наступного року
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

До настання холодної погоди важливо встигнути провести потрібні підживлення яблунь, щоб підвищити ймовірність збирання гідного врожаю наступного року. Як правило, добрива вносять за 2-3 тижні до очікуваного похолодання. Деякі поєднують цю процедуру з поливом.

Як правильно підгодувати яблуні наприкінці сезону

Для молодих рослин, які ще не давали врожаю

Є кілька варіантів підживлення, серед яких можна вибрати відповідний варіант. Наприклад, можна в десяти літрах води розвести по дві ложки сульфату калію та суперфосфату. Цього обсягу цілком вистачить на одну яблуню.

Можна в стволове коло вилити відро води, в якому розчинено десять грамів монофосфату калію. На кожен квадратний метр витрачається по десять літрів підживлення.

Деякі віддають перевагу попілу. На відро води варто вводити сто грам підгодівлі.

Для дорослих яблунь

Як правило, підживлення відрізняються лише концентрацією поживних речовин. Дорослим яблуням потрібно більше добрив, щоб заповнити запас поживних речовин.

Якщо ви хочете використовувати попіл, на відро води слід брати склянку підгодівлі. Якщо ви віддаєте перевагу промисловим комплексам, то на 10 літрів води візьміть 40 грамів суперфосфату і 20 грамів сірчанокислого калію.

Можна обійтися і монофосфатом калію: на відро води потрібно 20 г добрива.

попередня статтяЯк “заховати” цибулю в котлетах, щоб діти не відмовлялися від страви
наступна статтяЯк приготувати оладки яблучні без яєць і тертки
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я