“Соус, іграшковий хом’як і ложка для пластівців”: найдивніші подарунки королівської родини на Різдво

0
Соус, іграшковий хом'як і ложка для пластівців: найдивніші подарунки королівської родини на Різдво
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На Різдво королівська родина має цікаву традицію: презентувати своїм близьким цікаві і орингінальні подарунки. Ми склали добірку найдивніших подарунків, які дарували спадкоємці престолу.

Камілла Паркер-Боулз, принц Чарльз, королева Єлизавета II, принц Філіп, принц Вільям та Кейт Міддлтон
Камілла Паркер-Боулз, принц Чарльз, королева Єлизавета II, принц Філіп, принц Вільям та Кейт Міддлтон

Подарунок Меган Маркл для Єлизавети II

На своє перше Різдво у королівській родині Меган Маркл подарувала Єлизаветі II іграшкового хом’яка, який співав смішні пісеньки. Її Величність з радістю прийняла презент і сказала: “Він може скласти компанію моїм псам”.


Подарунок Меган Маркл для принца Вільяма

Один із найкумедніших подарунків від Меган Маркл дістався принцу Вільяму. Герцогиня Сассекська вирішила розвеселити герцога Кембриджського ложкою з написом «Вбивця пластівців».


Подарунок Кейт Міддлтон для Єлизавети II

Кейт Міддлтон вперше відсвяткувала Різдво з Єлизаветою II у 2011 році. Тоді вона вирішила в подарунок приготувати Її Величності – чатні, густий ароматний соус родом з Індії. Цікаво, чи сподобалося королеві?


Подарунок Кейт Міддлтон для принца Гаррі

Виявляється, Кейт Міддлтон ще та жартівниця! Якось вона вирішила потролити принца Гаррі. Герцогиня Кембриджська подарувала йому набір для вирощування своєї дівчини. Добре, що тоді він був неодружений, бо Меган би не оцінила.


Подарунок принца Гаррі для Єлизавети II

Принц Гаррі знає, як розвеселити свою бабусю. Якось він розсмішив Єлизавету II, подарувавши їй шапочку для душа з непристойним написом.

попередня статтяМодні ідеї манікюру на Новий рік 2022
наступна статтяНазвані знаки зодіаку, які найбільше люблять “робити” нерви
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я