18 звичок корейців, яким “позаздрять” українці

0
У Кореї пари часто не носять обручки після одруження.
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Корейці являють всьому світу різні модні тенденції, від кіно до музики, та до екстремально-незвичної кухні. Через це багато людей хочуть опинитися в “Країні ранкового спокою” і побачити все на власні очі. Видання Bright Side показало, як виглядає не зовсім звичне для нас життя в Південній Кореї.

Подробиці

Корейці можуть легко залишити сумку або валізу на лавці і кудись піти, не турбуючись про її безпеку. Також є багато незаблокованих машин. Згідно зі статистикою, більшість втрачених речей повертається власникам у Кореї, і з кожним роком відсоток повернених речей власникам зростає.

Окрім звичайних кав’ярень, там є цікаві заклади. Наприклад, бібліотечне кафе, де потрібно платити за час, проведений за читанням книги, кафе для фотографів, де можна спробувати різні об’єктиви, якщо з собою є фотоапарат, і інші подібні місця.

Особливістю корейського метро є те, що вартість проїзду залежить від відстані, яку ви подолаєте з його допомогою.

Туристи в аеропорту або в магазині можуть купити Wi-Fi Egg (переносний пристрій для роздачі Wi-Fi в любому місті). Також можливо орендувати смартфон.

У компанії Korea Air є наклейки, які вказують бортпроводникові, що робити, коли ви спите в польоті.

наклейки, які вказують бортпроводникові

У Кореї жінок обовязково переміщають в опалювальне приміщення після пологів, навіть влітку їм не рекомендується користуватися кондиціонером чи вентилятором після пологів. До того ж, вони пьють тільки теплу воду. Вважається, що після пологів у матері можуть виникнути незрозумілі болі в суглобах і тілі при знаходженні в холодному приміщенні.

Дитячі садки для цуценят стають все більш популярними в Кореї. Щоранку господарі приносять своїх вихованців до садка і передають професійним тренерам, які знайомлять вихованців з різними командами, а також вигулюють їх на свіжому повітрі.

Корейці рідко запрошують інших людей, особливо незнайомих. Багато людей знаходять другу половинку на побаченнях всліпу, організованих їхніми спільними друзями, а іноді і батьками.

Багато пар у Кореї відзначають річниці стосунків частіше ніж раз на рік. Серед них — спільне святкування 100-го, 200-го або 1000-го дня.

У Кореї пари часто не носять обручки після одруження.

У Кореї пари часто не носять обручки після одруження.

Корейські поштові відділення надають окуляри для читання на випадок, якщо ви забули свої.

У багатьох корейських пекарнях є все необхідне для іменинного торта: лопатка, сірники та свічки.

У багатьох корейських пекарнях є все необхідне для іменинного торта

Діти часто їздять на різноманітні екскурсії. Вони збирають полуницю, садять помідори, знайомляться з навколишнім світом.

У деяких корейських закладах для барбекю є сумки, куди клієнти можуть покласти свої куртки та гаманці, щоб мінімізувати поглинання запахів цими речами.

Сумки, куди клієнти можуть покласти свої куртки та гаманці, щоб мінімізувати поглинання запахів цими речами

У Південній Кореї дуже важливо не те, що ви думаєте про себе, а те, що про вас думають інші, включно з тим, чи вважають вони вас красивою і стрункою.

Будь-яке резюме має супроводжуватися фотографією. І те, як ви виглядаєте на цьому фото, може стати вирішальним для роботодавця.

Часто корейці роблять пересадку жиру, тобто пересаджують жир на лоб і щоки, щоб обличчя виглядало пухким і гладким.

Часто корейці роблять пересадку жиру на лоб і щоки

У корейських клініках роблять незвичайні косметичні процедури, наприклад, відбілюючий укол «Білосніжка» для відбілювання шкіри та видалення пігментації. Також вводять філлери в область перенісся і скул.

Часто корейські чоловіки та жінки просять зробити процедуру під назвою Aegyo sal — невеликі жирові відкладення під очима.

Чи знали ви про ці особливі корейські особливості? Чи хотіли б ви наслідувати якусь зі звичок? Розкажіть нам у коментарях нижче.

попередня статтяУкраїнці знайшли спосіб, як не платити за пакети у супермаркетах
наступна статтяМодні ідеї манікюру на Новий рік 2022
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я