Два перевірених способи для видалення плям поту з білих речей

0
Плями від поту
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Біла речі несуть в собі легкість, вони стильні та притягують увагу. Але ще більше можна відчути на собі поглядів, якщо під руками жовті плями від поту. На білому одязі вони дуже помітні та суттєво псують образ. Річ гарна та зіпсована, навіть, якщо ще нова. Але є шанс її врятувати від зрадницьких плям.

Перекис водню

Ця речовина майже чарівна. Вона здатна нейтралізувати неприємний запах поту, видалити мікробів та позбутися жовтого кольору, який в’ївся у волокна тканини. На 1,5 чи 2 л води додайте стандартну аптечну пляшечку перекису водню. Замочіть одяг на 30 хвилин, після чого відправте у пральну машину.

Оцет в допомогу

В чистому вигляді оцет можна використовувати лише для міцних тканин. Треба обробити плями, промити водою та випрати. Для делікатних тканин оцет потрібно розвести водою — на 250 мл наливають 1 ст.л. оцту. Цією рідиною обробляють плями та відправляють прати у пральну машину.

Перекис водню та оцет вважаються сильними засобами для видалення плям. Дешево, доступно та завжди під рукою.

попередня статтяПростий рецепт домашнього ароматного сала
наступна статтяНа що годиться бадилля чорнобривців: 3 способи використання з користю
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я