На що годиться бадилля чорнобривців: 3 способи використання з користю

0
На що годиться бадилля чорнобривців: 3 способи використання з користю
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чорнобривці не тільки прикрашають ділянку своїм пишним і яскравим цвітінням, але ще й відлякують своїм ароматом деяких шкідників із грядок.

Але посадити рослини потрібно не лише з цих причин. Справа в тому, що навіть коли чорнобривці відцвітуть, то їх теж можна використовувати з великою користю.

Мульчування

Восени зелену масу треба подрібнити, а потім розсипати перед перекопуванням по ділянці.

Це підвищить вміст азоту та поживних елементів у ґрунті. Також така маніпуляція покращить швидкість проникнення вологи у ґрунт.

Добриво

Підживлення на основі цих квітів прискорить дозрівання плодів. Готується засіб просто. Потрібно подрібнити квіти та зелену частину рослини, а потім залити водою. Настоювати добриво 15 днів у темному місці.

Перед використанням його потрібно розбавити з водою у співвідношенні 1 до 9, а якщо потрібне позакореневе підживлення, то кількість води треба збільшити ще в 2 рази.

Перегній

Це найпростіший спосіб використання чорнобривців. Восени потрібно в компостну яму закласти стебла та коріння квіток, а потім ущільнити та залити водою. Вже навесні засіб можна використовувати на грядках.

попередня статтяДва перевірених способи для видалення плям поту з білих речей
наступна статтяІталійський гарбузовий крем-суп нашвидкоруч
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я