Як приховати повні руки за допомогою одягу, щоб почуватися комфортно

0
Як приховати повні руки за допомогою одягу, щоб почуватися комфортно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вибираючи одяг, ми звертаємо увагу не лише на тренди, а й на те, наскільки вигідно він підкреслює переваги фігури та наскільки добре приховує недоліки. Правильно підібраний аутфіт здатний візуально зменшити об’єм стегон, зробити пласким живіт чи приховати повні руки. Які речі найкраще справляються з останнім завданням, розповідаємо у нашому матеріалі.

Піджак із широкими плечима

Один із найвірніших способів «заховати» повні руки — це речі з широкими плечима – блузки та піджаки. Причому останні «працюватимуть» набагато краще завдяки щільній тканині, яка добре тримає форму. Створюючи додатковий об’єм у плечах, ми надаємо верхній частині тіла силует перевернутого трикутника, який чудово ховає повноту рук, роблячи їх візуально тоншим.

Футболка з рукавом до ліктя

Як правило, «проблемна» зона на руках — це плечі (зона між плечовим і ліктьовим суглобами). Тому, одягаючи футболку з рукавом класичної довжини до середини плеча, ви візуально розрізаєте цю зону, роблячи її візуально ще об’ємнішою. Вільний рукав довжиною до ліктя приховає «проблемну» частину рук, залишивши лише передпліччя та зап’ястя. Вони, до речі, на контрасті з об’ємом нагорі, виглядатимуть витонченішими.

Топ із пишними рукавами

Досить очевидний прийом для маскування повноти рук – топ із дуже пишними рукавами. Важливе застереження: рукав має бути довгим. Ліхтарик може закінчуватися в районі ліктя і продовжуватися простим вузьким рукавом, або весь рукав від плеча до зап’ястя повинен являти собою ліхтарик. Інакше руки будуть виглядати ще ширше, ніж до. До речі, власницям повних рук, але стрункої талії можна зіграти на контрасті і вдягнути річ, що облягає, з пишними рукавами. Так ефект вийде ще кращим.

Бомбер

Бомбер – наймодніший верхній одяг цього осіннього сезону, так що він допоможе не лише скоригувати недоліки фігури, а й створити дуже стильний образ. Об’ємна куртка, зі спущеною лінією плеча і широкими завуженими до зап’ястя рукавами відмінно приховує повні руки і коригує пропорції. Важливо: намагайтеся не вибирати до нього об’ємний низ — якщо переборщити з оверсайзом, ефект може вийти прямо протилежний.

попередня статтяІталійський гарбузовий крем-суп нашвидкоруч
наступна статтяДуже смачний швейцарський салат із буряків: справжня вітамінна бомба
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я