Гроші на вітер: 5 популярних доглядових засобів, без яких можна легко обійтися – не варто витрачатися на них

0
Гроші на вітер: 5 популярних доглядових засобів, без яких можна легко обійтися - не варто витрачатися на них
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вважаєте, що не зовсім раціонально підходите до купівлі косметики? Дізнайтеся, від яких б’юті-продуктів ви можете сміливо відмовитись і не втратити від цього нічого.

Сучасний б’юті-ринок щодня поповнюється косметичними ноу-хау, які мають зробити нас красивішими, вирішити проблеми зі шкірою та омолодити. Різні бренди в боротьбі за увагу споживача часом створюють абсолютно непотрібні витрати, через які ваш гаманець порожніє, а бажаний результат не досягається.

Смужки для носа

Перше місце в нашому топ-листі займають смужки для носа від чорних цяток, які клеються на носа. Насправді чорні крапки вони прибирають лише на якийсь час і не повністю — лише верхівки чорних крапок, які утворюються за рахунок накопичення шкірного сала всередині пори.

Але ще сильнішу шкоду вони завдають при безпосередньому здиранні смужки: цей процес травмує шкіру та знімає захисний шар шкіри, на якому розмножуються бактерії, внаслідок чого з’являється величезний ризик розвитку акне.

Гідролати для обличчя

При частому використанні спреїв для свіжості та зволоження обличчя поверхня шкіри перенасичується вологою, і вода, навпаки, починає випаровуватися зі шкіри. Якщо ви хочете отримати ефективний результат від застосування гідролату, необхідно купувати спреї з дорогими зволожуючими компонентами у складі.

Сонцезахисні креми з SPF 75/100

Звичайно, захист від сонця надзвичайно важливий у будь-який сезон. Креми з SPF-30 пропускають 3% сонячних променів, а SPF-50 – 1%. А ось кошти з SPF-факторам 75 і 100 стануть для вас марною тратою грошей. Цей трюк косметичні компанії використовують для підвищення цін на свої продукти.

Скраби для губ

Усім відомі скраби для губ, які відлущують ороговілу шкіру, насправді вони лише пошкоджують шкірний бар’єр губ, тому через якийсь час губи починають сохнути з подвоєною силою.

Антицелюлітні креми

Креми, що розігрівають і охолоджують, від розтяжок і целюліту — все це лише плацебо для вашої шкіри. Поява целюліту зумовлена ​​різними факторами, і одними з них є жіночі гормони, генетика, і, звичайно, ніякий крем не зможе поверхнево вирішити глибинну причину.

Розтяжки також є наслідком внутрішніх змін дерми та епідермісу, і впливати поверхнево зволожуючими компонентами крему буде абсолютно марно. У вирішенні цих проблем необхідний комплексний вплив, який базується на фізичних вправах та правильному харчуванні.

попередня стаття5 хитрощів, щоб тісто не прилипало до рук та столу
наступна статтяЩо з’їсти після тренування: 5 простих та корисних перекусів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я