Невелика добавка і будь-яка квітка знову позеленіє та пишно зацвіте

0
Невелика добавка і будь-яка квітка знову позеленіє та пишно зацвіте
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Восени квіти особливо потребують підживлення та допомогти тут зможе не лише хімія, а звичайна таблетка аспірину. У розчині з великою кількістю води вона спрацює активатором росту: будь-яка квітка знову зазеленіє вже через тиждень після поливу.

Нам знадобиться:

  • 1 таблетка аспірину
  •  5 літрів води

Багато рослинних культур самостійно виробляють саліцилову кислоту для захисту від шкідників та паразитарних грибків. Пересаджені в горщики рослини частково втрачають цю властивість, що призводить до вироблення етилену, що прискорює в’янення.

Тому добавка аспірину, який і є ацетилсаліцинової кислоти, допоможе квітці рости довше. Розчин робиться дуже слабким: на п’ять літрів води одна таблетка. Потім його порційно вносять під коріння, або розпорошують прямо на саму рослину, не частіше ніж раз на тиждень.

Аспірин допомагає не лише квітам, а й будь-яким рослинним культурам.

попередня статтяКоли і які яблука збирати на зберігання
наступна статтяОсінній гарбузовий пиріг-пудинг
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я