Як виростити часник без копирсання у ґрунті, та зібрати врожай через 10 днів

0
Часник
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не у всіх є дача або город. Це не означає, що їх відсутність зашкодить вам вирощувати часник. Ви можете зробити це з великим успіхом на балконі або підвіконні. Отримати перший врожай можна вже через 10 днів.

Спосіб № 1 — в пляшці

Візьміть невелику пластикову пляшку. Надріжте її, заповніть водою та зверху покладіть головку часнику. Головна задача — дочекатись появи коріння та зелених сходів. Після цього часник можна пересаджувати у землю. В більшості випадків через 10 днів з’являються зелені стрілки.

Спосіб № 2 — у мисці з водою

Часник можна вирощувати не тільки у ґрунті, але і у воді. Для цього способу часник потрібно розділити на зубчики та очистити їх від лушпиння. Покладіть на тарілку. Залийте водою, але частина поверхні часнику має лишатись над водою. По мірі росту потрібно буде доливати воду. Через 10 днів перший врожай зелені. Пророщені зубчики часнику треба пересадити у землю.

Якщо ви хочете випробувати себе у лайтовій версії огородника, спробуйте виростити часник одним з цих способів. У вас обов’язково все вийде!

попередня статтяЯк легко та швидко почистити гриби від бруду
наступна статтяЧи потрібно мити гречку перед варінням
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я