8 простих способів змінити імідж

0
8 простих способів змінити імідж
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Жага змін – це стан, з яким рано чи пізно стикається кожна людина. Але відразу змінити своє життя майже неможливо. Тому багато жінок у таких випадках зупиняються на зміні іміджу. І хоча цей процес також непростий, він цілком доступний і справді допомагає внести позитивні зміни у життя. Декілька простих способів, як змінити імідж за короткий час, зібрали в матеріалі.

Зміни зачіску

Один із найдоступніших і очевидних способів змінити імідж — попрацювати над своєю зачіскою. Особливо це актуально для тих, хто багато років поспіль не змінював колір волосся, ні стрижку. Вивчи, які зачіски актуальні цього року та підбери для себе найбільш оптимальний варіант.

Якщо до кардинальних змін ти поки не готова, не обов’язково освітлювати волосся чи стригти каре. Достатньо змінити проділ, придбати трендові прикраси для волосся, прибрати або додати чубок.

  Додай до гардеробу більше акцентних речей

Більшість співробітників офісів гардероб переважно складається з однотипних сорочок, класичних штанів і суконь. Якщо тобі хочеться змін, дозволь собі внести корективи до повсякденного гардеробу та онови його.

Рекомендуємо віддавати перевагу трендовому одязі з яскравими акцентами. Але якщо такий стиль тобі не близький, вибирай мінімалістичні речі, які все ж таки будуть істотно відрізнятися від тих, що вже є в твоїй шафі. Декілька популярних методик складання стильного гардеробу ми зібрали в цьому матеріалі.

Обнови парфум

Гарний парфум – візитна картка кожної жінки. А оскільки багато хто використовують одні й ті ж аромати протягом багатьох років, придбання нового парфуму — крок, який також допоможе змінити імідж.

Якщо ти хочеш підкреслити свою ніжність та жіночність, вибирай парфуми з квітковими та фруктовими відтінками. А парфум із східними пряними нотками дозволить створити таємничий образ. Але не забувай, що при виборі парфуму потрібно орієнтуватися не тільки на його аромат та вартість, а й на пору року та інші зовнішні чинники.

4. Зміни форму нігтів або зроби незвичний дизайн

Якщо твій майстер вже звик до того, що ти завжди вибираєш один і той же відтінок, значить істотною зміною в іміджі для тебе може стати і нова форма, і дизайн нігтів.

Звісно, ​​варто враховувати і своє місце роботи. Наприклад, медичним працівникам та співробітникам банку, як правило, заборонено мати надто яскраві нігті. У цьому випадку радимо дочекатися відпустки та виявити всю свою фантазію.

5. Запишись на курси макіяжу або купи яскраву косметику

Макіяж, який ми наносимо на обличчя, багато в чому відбиває наш внутрішній світ. Якщо ти налаштована змінити імідж і не знаєш, з чого почати, вирушай на курси макіяжу або в магазин косметики.

Яскраві тіні, кольорові туші, помади у різних відтінках: вибір декоративної косметики сьогодні великий як ніколи. Щоб не помилитися, вивчи останні тренди в б’юті-індустрії і звернися за порадою до тих, хто може підказати, який макіяж підійде саме тобі.

6. Переглянь звичний догляд за шкірою

Особливо актуальна ця порада для тих, хто тривалий час бореться із недосконалістю шкіри. Вміння правильно вибирати доглядову косметику — важлива навичка, завдяки якій можна не лише покращити якість шкіри, а й спонукати себе та інших до якісних змін у житті.

При цьому не варто вестися на маркетингові хитрощі і скуповувати купу незвичайної і не завжди потрібної косметики. Оптимальний варіант – придбати тільки найнеобхідніші, але при цьому якісні доглядові засоби.

7. Придбати актуальні аксесуари

Оновлення гардеробу — справа не лише виснажлива, а й витратна. Набагато легше вивчити, які прикраси та аксесуари актуальні цього сезону і придбати їх. Але пам’ятай, що вибирати потрібно саме ті сережки, каблучки та сумки, які будуть добре поєднуватися з більшою частиною твого гардеробу.

8. Попрацюй над внутрішнім станом

Імідж — це не лише гарні прикраси, зачіска та макіяж, а й наш емоційний стан. Коли ми почуваємося щасливими, наші очі буквально світяться, а посмішка стає особливо красивою та привабливою. Тому якщо ти хочеш, щоб у твоєму житті відбулися позитивні зміни, попрацюй не лише над зовнішніми атрибутами, а й над своїм внутрішнім світом.

попередня статтяЯк приготувати м’ясо з апетитною золотистою скоринкою на сковорідці та в духовці
наступна статтяЯк приготувати смачне яблучне варення
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я