Модні сережки – що вибрати

0
Модні сережки – що вибрати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Шукаєте ідеальні сережки? Тоді, перш ніж купити ту чи іншу модель, перевірте, чи пропонують тренди на 2022 рік у цій темі. Які сережки та прикраси будуть модними? Які форми та кольори ми будемо носити найчастіше? Подивіться, на що звертати увагу при виборі сережок.

Ювелірні вироби є надзвичайно важливим елементом вбрання. Вдало підібрані прикраси, можуть підкреслити всю стилізацію і надати їй неповторний характер. Підходящі сережки або кольє дозволяють ще більше підкреслити вашу красу, підкресливши колір очей або колір обличчя. Сьогоднішня мода дозволяє нам носити різні види прикрас, такі як браслети, кільця як для вечірнього, так і для повсякденного образу. Однак, звичайно, в ювелірних виробах ми також можемо спостерігати різні тенденції, які змінюються в залежності від сезону. Отже, які сережки варто носити згідно з останніми тенденціями?

Срібні чи золоті сережки – що вибрати?

Золоті сережки чи срібні сережки? Це вікова дилема! І річ зовсім не в матеріалі, а в кольорі. То що ж буде модно цього сезону? Насправді те й інше незмінно у хорошому смаку і цей вибір залежить не від трендів, а від індивідуальних уподобань. Якщо ми щодня носимо багато золотих елементів, а в нашому гардеробі переважають теплі землисті тони, золоті сережки, безумовно, підійдуть до більшої кількості стилів. Якщо нам подобається сірий та інші холодніші кольори, варто розглянути сріблястий.

Сережки-кільця, підвіски чи сережки-гвіздки?

Цього сезону домінуватиме класика та мінімалізм, коли справа доходить до форми прикрас. Проте є місце і для божевілля. Цього разу це вплине на кількість прикрас. Один із найбільших трендів – поєднувати різні орнаменти один з одним. Що стосується сережок, то круглі сережки — чудовий приклад. Цього сезону вони повертаються. Одна сережка, одягнена на вухо в комплекті із класичною сережкою-вставкою, буде комбінацією №1.

А форма сережок? Елегантні та маленькі палички – це класика, вони ніколи не вийдуть із моди. Крім того, дуже модними будуть будь-які сережки з підвісками, у тому числі і кружечки.

На що ще слід звернути увагу при виборі сережок?

Пропозиція різних магазинів тепер включає дуже великий вибір сережок. Моделі відрізняються як зовнішнім виглядом, а й деякими властивостями. Тому варто звернути увагу на кілька важливих моментів. По-перше, це тип застібки. Найбільш поширені швензи. Вони у свою чергу, діляться на кілька різних підкатегорій. Великий вплив на зручність носіння сережок має тип кріплення, тому важливо вибрати той, який забезпечує найбільший комфорт.

При покупці сережок також варто враховувати, з якого матеріалу вони виготовлені. І не через колір, а через їхню довговічність і безпеку при носінні. В даний час ми все частіше купуємо сережки з інших металів, крім золота та срібла, тому що вони набагато дешевші і виглядають не менш ефектно.

Пам’ятайте, однак, що звичайний метал – не дуже добрий вибір. Набагато краще одягнути сережки з хірургічної сталі або медичного золота. Не викликають подразнення, стійкі до пошкоджень та вологи.

попередня статтяЛайфхак, який позбавить хімії та покращить смак магазинної курки
наступна статтяЯк приготувати м’ясо з апетитною золотистою скоринкою на сковорідці та в духовці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я