15 акторів, які грають справжніх лиходіїв в фільмах, але є “добряками” в реальному житті

0
Ієн МакДіармід
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Деякі актори мають таку “злу харизму”, що створюється відчуття, ніби їм призначено грати ролі антагоністів. Іноді навіть важко уявити, що вони можуть бути справжніми “добряками” в реальному житті. Видання Admiral Side вирішило показати “зворотню сторону” деяких акторів. Без їхнього лиходійського вигляду.

Окрім гри суперлиходіїв, Джош Бролін вибирає менш страшні перетворення в реальному житті. Наприклад, так він святкував минулий Хеллоуїн зі своєю родиною.

Джош Бролін

У реальному житті очі Мадса Міккельсена абсолютно нормальні, на відміну від очей більшості персонажів, яких він грає. Нещодавно він привітав усіх з Міжнародним днем ​​кішок.

Мадс Міккельсен

Коли Стеллан Скарсгард не “купається в чорній речовині” і не левітує, він фотографується разом із Джаредом Гаррісом, наприклад так:

Стеллан СкарсгардНасправді Дейв Баутіста не бореться з Джошем Броліном, він жартує з ним

Дейв Баутіста

Поза знімального майданчика Ієн МакДіармід виглядає так, ніби він не здатний навіть муху образити

Ієн МакДіармід

У реальному житті Девід Бредлі не такий злий, як його зображують у «Грі престолів» та «Гаррі Поттері». Однак, чому йому пропонують такі ролі, все ж зрозуміло

Девід Бредлі

Іван Реон також з відомого серіалу “гра престолів” нікого не катує в реальному житті, а натомість виступає за охорону природи.

Іван Реон

попередня стаття11 грудня – найпоширеніший день розставання пар
наступна статтяБіля “Полюса холоду” зафіксували “торф’яну пожежу”
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я