Як швидко освіжити волосся без сухого шампуню

0
Як швидко освіжити волосся без сухого шампуню
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

TikTok давно завоював звання кращого джерела корисних б’юті-лайфхаків, а його користувачі головних трендсеттерів. На просторах соцмережі можна знайти тисячі роликів, які навчать вас миттєво позбуватися мішків під очима без допомоги патчів, створювати кучеряві укладання за допомогою звичайної шкарпетки і перетворювати звичайний тональний крем – на водостійкий. На черзі ще одна б’юті-хитрість, що дозволяє швидко освіжити волосся без допомоги сухого шампуню. Для цього вам знадобиться лише один засіб, який, напевно, вже є у вашій косметичці.

Цей лайфхак особливо добре підійде для волосся другого дня після миття. Саме через добу вони найчастіше виглядають недостатньо брудними, щоб знову їх мити, але вже й не такими свіжими, як першого дня. Тут на допомогу прийде розсипчаста пудра-фініш для макіяжу. Легка прозора пудра, яку ми використовуємо для закріплення косметики, відмінно впорається зі злегка жирним корінням волосся. Мікроскопічні частинки пудри добре абсорбують шкірний себум, надаючи волоссю свіжий і чистий вигляд. В ідеалі використовувати мінеральну пудру – вона не пересушить шкіру голови і не заб’є пори (так, таке теж буває). Використовувати пудру можна з ранку, а можна покласти такий «рятувальний набір» у сумку, щоб мати змогу реанімувати зачіску в будь-який час і в будь-якому місці.

попередня статтяСалат з буряків по-новому: дуже смачний і невитратний рецепт
наступна статтяЛайфхак, який позбавить хімії та покращить смак магазинної курки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я