Кейт Міддлтон продемонструвала незвичну “ретро-блузку” від дизайнера Ральфа Лорена

0
Кейт Міддлтон продемонструвала незвичну
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Герцогиня Кембриджська вразила своїм ретро-луком з під час свого нещодавнього відвідування Музею V&A в Лондоні.

Гардеробна Кейт Міддлтон, мабуть, одна з найпопулярніших на королівській сцені. З тих пір, як у 2011 році Кейт Міддлтон стала герцогинею Кембриджською, вона підкорює широку публіку простим та елегантним гардеробом. Одноколірні пропозиції, як у вигляді суконь, так і костюмів, які є постійними в її публічних виступах, а також класичні та дизайни поза часом, відшиваються на замовлення. Гасло Британської королівської герцогині «простота та елегантність – запорука успіху».

Під час її останнього візиту до Музею Вікторії та Альберта в Лондоні, британська королівська особа здивувала блузкою в стилі ретро з підписом дизайнера, модельєра Ральфа Лорена, яка швидко привернула всю увагу журналістів.

Кейт Міддлтон відвідала музей, щоб побачити виставку Фаберже в Лондон. Одягнута вона була в романтичному стилі, поєднавши чорні костюмні штани, до яких вона додала простий шкіряний ремінь того ж кольору і блузку з натуральної тканини в червоно-синьому та чорному кольорах, з так званим принтом пейслі, деталізовану великим бант на горловині та злегка дутим рукавом-ліхтариком.

Цей принт у стилі ретро відноситься до такої популярної сьогодні вінтажної естетики, став одним з найпоширеніших в осінньо-зимовий сезон.

На відміну від стилістичної пропозиції, Кейт Міддлтон зберегла свій класичний стиль та вибрала просту, але актуальну зачіску – низький хвилястий хвіст.

Справді гарний вибір, щоб підкреслити риси вашого обличчя та тон шкіри.

попередня статтяДієта Нігми Таліб: які продукти приводять до старіння обличчя
наступна стаття11 грудня – найпоширеніший день розставання пар
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я