Як використовувати йод при вирощувані герані

0
Як використовувати йод при вирощувані герані
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Герань – це одна з улюблених та популярних рослин більшості господинь. Пишні та яскраві квітки можуть запросто прикрасити будь-яку клумбу чи балкон.

Подробиці

Щоб рослини довго тішили око своїм цвітінням, треба пам’ятати про підживлення. Садівники рекомендують для цього використовувати йод.

Справа в тому, що розчин на основі цього аптечного засобу позитивно позначається на зовнішньому вигляді квітів, а також робить рослини стійкішими до захворювань. Крім цього, такий засіб відновлює навіть найзапущеніші квіти.

Використовувати йод у чистому вигляді не можна. Потрібно робити розчини. На один літр рідини треба брати лише одну краплю йоду.

У літній період добриво достатньо використовувати лише раз на місяць. При цьому засіб треба лити ближче до стінок горщика, а також необхідно стежити, щоб краплі не потрапляли на листочки.

Важливо при цьому стежити за зовнішнім виглядом кольорів. Якщо бутони набули жовтого забарвлення, це сигнал про те, що йоду в грунті багато, а значить, що підживлення потрібно зупинити.

попередня статтяЯк з минтаю приготувати ситну вечерю за 15 хвилин
наступна статтяЩо ресторанні кухарі додають при варінні рису, щоб приготувати ідеальний гарнір
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я