Як за допомогою часникової води захистити орхідею і «переконати» її швидше зацвісти

0
Як за допомогою часникової води захистити орхідею і «переконати» її швидше зацвісти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Квітуча орхідея прикрасить будь-який інтер’єр. Однак якщо ця тендітна квітка буде схильна до хвороб, то і виглядатиме вона відповідно. Рослина потьмяніє, перестане цвісти.

Подробиці

Щоб орхідея була здорова і красиво цвіла, багато садівників і любителів намагаються знаходити якомога більше безпечних народних способів, які не вимагають сильних витрат.

Наприклад, ефективною вважається часникова вода. Її можна застосовувати для поливу та позакореневого підживлення.

Застосовувати засіб можна до двох разів на місяць. Він принесе користь, коли опадають бутони, що не розкрилися, а на корінні і листі починають з’являтися хвороби або ознаки шкідників. Також таке добриво сприяє рясному цвітінню.

Як приготувати підживлення

Треба взяти 200 г часнику з лушпинням і помістити під прес, а потім перекласти в банку. Після цього продукт слід залити літром чистої та відстояної прохолодної води. Потім тару необхідно закрити кришкою та залишити на 5 днів у прохолодному місці.

Далі потрібно процідити засіб й перед поливом розбавити з літром чистої води.

Для обприскування голівку часнику розминають та заливають окропом. Через 20 хвилин розчин проціджують і розбавляють літром води. 3 столові ложки концентрованого засобу змішати із літром відстояної води.

попередня статтяЯк приготувати ідеальне картопляне пюре: хитрощі та секретні продукти
наступна статтяЯк приготувати пишні оладки на кефірі, які не осідають після остигання
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я