Як збільшити губи за допомогою «овальної» техніки

0
Як збільшити губи за допомогою «овальної» техніки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ми продовжуємо вивчати TikTok у пошуках нових бьюті-лайфхаків та трендів. Соцмережа виявилася справжнім джерелом корисної інформації, а автори відео скоро зможуть поборотися з дизайнерами та інфлюєнсерами з інших соцмереж за звання головних трендсеттерів. Ми вже малювали собі “сонні очі”, робили вилиці Кейт Мосс і дуже густі вії за допомогою туші. Настав час випробувати новий вірусний лайфхак – збільшення губ за допомогою олівця. І ні, вам не доведеться виходити за контур губ – у тренді нова «овальна» техніка.

Сенс техніки максимально простий.

Зазвичай, щоб візуально збільшити губи, ми обводимо олівцем весь їхній контур. Тут усе працює трохи інакше.

Спочатку візьміть нюдовий олівець на кілька відтінків темніший за ваші губи і поставте ним дві цятки: у верхній цятці верхньої губи і в нижній цятці нижньої. Вони повинні розташуватися одна під одною – це буде короткий діаметр нашого овалу. Потім кілька разів намалюйте на губах недбалий овал, відповідно до проведеного раніше діаметру.

Важливо, овал повинен не розтягуватися на всю довжину губ, а швидше нагадувати трохи плескате коло. Якщо лінії вийшли занадто різкими, їх можна злегка підтушувати пальцем або пензликом.

Завершальний штрих – блиск для губ. Його варто наносити за намальованим раніше контуром. Результат – губи виглядають більш пухкими та об’ємними, як після візиту до косметолога. Такий макіяж виглядає ефектно, але дуже натурально, ніби на ваших губах тільки прозорий блиск.

попередня статтяЯкий простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності
наступна статтяДивовижний та корисний рецепт печених яблук
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я