...

10-річна дівчина може “вийти на пенсію” вже через 5 років

Підпишіться на нас:

Мама 10-річної дівчини сказала, що її донька, ймовірно, може вийти на пенсію через п’ять років через успіхи в бізнесі.

Подробиці

Піксі Кертіс — дочка австралійської бізнес-леді Роксі Яценко. Вона виявилася такою ж підкованою в бізнесі, як і її мама. Компания Pixie’s Bows була створена для Піксі, коли вона була ще дитиною, однак, очевидно, у дівчини вже є бачення того, що і як продавати правильно.

Її захоплення спінерами кілька років вилилось в заснування Pixie’s Fidgets і обєднання цих “дочірних компаній” в бренд Pixie’s Pixs.

Цей бренд зараз продає ряд іграшок, ігор та дитячих товарів, а 10-річна дитина відповідає за тестування продуктів і гарантує, що «все працює як треба». Роль її мами в компанії полягає в розробці продуктів, маркетингу та брендингу.

К тільки Pixie’s Pix була запущена, вони заробили 200 000 доларів США за перший місяць і розпродали всі свої запаси за перші 48 годин.

Відтоді їхній успіх продовжується, і під час інтерв’ю журналу Stellar Роксі сказала Піксі:

«Тобі не потрібно хвилюватися; ти можеш піти на пенсію в 15 років, якщо захочеш».

Очевидно, Піксі просто продовжуить “працювати” і тестувати різні іграшки, а можливо вона захоче заснувати нову компанію, коли підросте.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Роксі похвалила «підприємницький дух», який живе в Піксі, і була дуже вражена, побачивши, що вона з великим запалом підходить до бізнес-рішень:

«У мене ніколи цього не було, хоча в мене вбивали, що я повинна досягти успіху», — сказала вона. “Коли мені було 14, я влаштувався на роботу в McDonald’s, тому що це було єдиною можливістю підзаробити в ті часи.»

На початку цього року мама купила своїй дочці чудовий автомобіль Mercedes Benz вартістью біля 270 000 долларів США, в подарунок за весь її успіх.

Виданню news.com.au мама молодії бізнес-леді прокоментувала це так:

«Я дуже пишаюся нею та її братом [Хантером]. Допомога, яку надають мені дочка і її брат при покупці (щовечора ми працюємо над вибором нового стилю і сперечаємося про це), упаковці, поповненні запасів виходить далеко за межі їхніх років, тому новий автомобіль був своєрідною нагородою».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Pixie Curtis (@pixiecurtis)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я