10-річна дівчина може “вийти на пенсію” вже через 5 років

0
10-річна дівчина може
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мама 10-річної дівчини сказала, що її донька, ймовірно, може вийти на пенсію через п’ять років через успіхи в бізнесі.

Подробиці

Піксі Кертіс — дочка австралійської бізнес-леді Роксі Яценко. Вона виявилася такою ж підкованою в бізнесі, як і її мама. Компания Pixie’s Bows була створена для Піксі, коли вона була ще дитиною, однак, очевидно, у дівчини вже є бачення того, що і як продавати правильно.

Її захоплення спінерами кілька років вилилось в заснування Pixie’s Fidgets і обєднання цих “дочірних компаній” в бренд Pixie’s Pixs.

Цей бренд зараз продає ряд іграшок, ігор та дитячих товарів, а 10-річна дитина відповідає за тестування продуктів і гарантує, що «все працює як треба». Роль її мами в компанії полягає в розробці продуктів, маркетингу та брендингу.

К тільки Pixie’s Pix була запущена, вони заробили 200 000 доларів США за перший місяць і розпродали всі свої запаси за перші 48 годин.

Відтоді їхній успіх продовжується, і під час інтерв’ю журналу Stellar Роксі сказала Піксі:

«Тобі не потрібно хвилюватися; ти можеш піти на пенсію в 15 років, якщо захочеш».

Очевидно, Піксі просто продовжуить “працювати” і тестувати різні іграшки, а можливо вона захоче заснувати нову компанію, коли підросте.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Роксі похвалила «підприємницький дух», який живе в Піксі, і була дуже вражена, побачивши, що вона з великим запалом підходить до бізнес-рішень:

«У мене ніколи цього не було, хоча в мене вбивали, що я повинна досягти успіху», — сказала вона. “Коли мені було 14, я влаштувався на роботу в McDonald’s, тому що це було єдиною можливістю підзаробити в ті часи.»

На початку цього року мама купила своїй дочці чудовий автомобіль Mercedes Benz вартістью біля 270 000 долларів США, в подарунок за весь її успіх.

Виданню news.com.au мама молодії бізнес-леді прокоментувала це так:

«Я дуже пишаюся нею та її братом [Хантером]. Допомога, яку надають мені дочка і її брат при покупці (щовечора ми працюємо над вибором нового стилю і сперечаємося про це), упаковці, поповненні запасів виходить далеко за межі їхніх років, тому новий автомобіль був своєрідною нагородою».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Pixie Curtis (@pixiecurtis)

попередня статтяЛіонелю Мессі наказали знести свій розкішний готель у Барселоні
наступна статтяЕкспети розповіли, що потрібно робити, щоб уникнути зморшок на лобі
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я