Сестри-близнючки з спільним нареченим планують синхронну вагітність

0
Сестри-близнючки зі спільним нареченим планують синхронну вагітність
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пара однояйцевих близнюків із Австралії, які мають одного нареченого на двох, вирішили зачати дітей одночасно. Але дев’ятирічний партнер близнюків, 40-річний Бен Бірн, матиме чимало роботи, щоб одночасне зачаття спрацювало.

Подробиці

35-річні Анна та Люсі ДеЧінк проводять кожну хвилину свого дня разом, включаючи їжу, душ та сон. Анна розповіла New York Post:

«Коли вона ходить в туалет, я йду з нею; коли вона приймає душ, я йду з нею. Ми ніколи не розлучаємося – я не думаю, що ми б могли жити одна без одної».

Сестри-близнючки зі спільним нареченим планують синхронну вагітність

Ця пара жінок постійно відчуває тривогу розлуки, коли бувають далеко одна від одної і вони настільки прив’язані, що навіть зважують їжу, щоб переконатися, що їхні порції однакові.

Близнюки також розповіли про реальні труднощі завагітніти синхронно. Вони заявили, що процес виявився набагато складнішим, ніж очікувалося, але йти на компроміси вони не збираються.

Новий реаліті-серіал під назвою Extreme Sisters від американського телеканалу TLC документує життя сестер для всього світу. Програма, также показує життя інших братів і сестер-близнюків разом з Анною та Люсі.

попередня статтяРобітник маяка показав “вражаючу силу” шторму “Барра”
наступна статтяЛіонелю Мессі наказали знести свій розкішний готель у Барселоні
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я