Робітник маяка показав “вражаючу силу” шторму “Барра”

0
Хранитель маяка показав
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

“Жахливі” кадри морської негоди показали, наскільки потужним виглядає шторм Барра, коли він обрушується на Ірландію та Великобританію. Нижче ви можете подивитися відео “морькії негоди”.

Подробиці

Неймовірні кадри були зняті доглядачем маяка Ронні О’Дрісколлом зі своєї позиції на маяку Фастнет, недалеко від південно-західного узбережжя Ірландії.

Як бачите, шторм «Барра» справді приносить в Атлантичний океан щось особливе. Відео поділилися в Facebook-группі RNLI Kinsale, щоб переконати кожного жителя прибережних районів – залишатися вдома.

 

У різних частинах Ірландії вже були зафіксовані пориви вітру зі швидкістю понад 70 миль на годину, і швидкость може продовжувати зростати по мірі розвитку шторму.

Скрізь у Великобританії, за винятком півночі Шотландії, наразі поширюється жовте попередження про погодні умови. Тисячі будинків у Північній Ірландії та Уельсі вже знеструмлені, хоча очікується, що шторм не буде таким сильний, як шторм Арвен, який залишив без електрики сотні тисяч і вбив трьох людей.

Синоптик BBC News Метт Тейлор сказав:

«У Великобританії буде холодно і вітряно, головні чинники непогоди – вітер, сніг і дощ. Єдина територія, яка уникає найгіршого, — це північна Шотландія».

попередня статтяВ Тасманії зявилася “чорна скринька Землі”
наступна статтяСестри-близнючки з спільним нареченим планують синхронну вагітність
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я